Nok en seier – i nok en svak kamp

Heller ikke denne gangen lyktes vi med å få til spillet vårt mot Korsvoll. Men vi klarte å hente tre poeng igjen på søndag, i en svak kamp. Kanskje like greit å bruke et bilde av kakespising...

Alt lå til rette for en bra hjemmekamp mot Korsvoll på Haugerudbanen. 16 gutter i troppen og flotte spilleforhold. Men det ble ikke slik som vi vet vi kan. Mange av spillerne strevde og slet, og vi hadde full kontroll hele kampen. Det var ikke mange gangene målvakt Eze fikk være nær ballen. Men det ble likevel ikke noe spill å snakke om. Masse feilpasninger, svake mottak, lite spill, ingen plan eller system.

Sjanser fikk vi likevel mange av. Det kunne gjerne stått 8-0 til pause. Men det ble ikke mer enn ett mål i første omgang, målet som Ibrahim skåret. En av grunnene til dette resultatet, var en kjempegod keeper som Korsvoll hadde.

I andre omgang fikk Arman prøve seg på 2001-laget igjen, etter et langt opphold. Det ble et flott innhopp, og Armand kjempet seg til en sjanse som ble til mål. Dermed ble sluttresultatet 2-0 til oss, og med tre poeng til ligger vi trygt på tabelltoppen. Men det er ingen grunn til å slappe av. Vi må trene og øve slik at vi oftere spiller det flotte spillet som vi vet vi kan. 

Stemingen på tribunen var det likevel ingenting å si på. Mange klassevenninner av gutta gjorde så godt de kunne for å holde stemningen oppe, og Saira, Rizwana og Laila sørget for kaker, te og kaffe til både hjemmepublikum og de mange gjestene fra Korsvoll. På tribunen ble vi igjen slått ned i støvlene. 8-9 foreldre fra oss, over 20 fra gjestene…

Troppen denne gangen:Eze, Emir, Siem, Jeton, Håkon, Ibrahim, Amir, Ali, Osama, Hamad, Mohammed, Subhan, Arman, Safayou, Saif, Joshua.