Øvelsesbank for Haugerud Fotball

Til hjelp for både trenere og spillere har Haugerud Fotball valgt ut et sett med øvelser vi ønsker å prioritere i våre treningsopplegg. Ikke som en tvangstrøye – det finnes tusener av gode fotballøvelser – men som en mulighet og som en veiledning for trenerne.

Vi har valgt åtte øvelser, – eller kanskje heller øvelsesgrupper. Hver av øvelsene kan nemlig varieres på veldig mange måter. De kan gjøres enkle eller vanskelige, alt etter spillerne alder og ferdigheter.

Her kan du laste ned en oversikt over alle øvelsene.

Treningsøkta.no

Gjennom en avtale med Fotballforbundet kan Haugerud IF og alle andre fotballklubber bruke nettstedet Treningsøkta.no i vårt arbeid. Dette er en samling på internett av hundrevis og tusenvis av øvelser og treningstips. Innenfor dette enorme nettstedet har vi laget en egen «avdeling» for Haugerud Fotball. Der ligger de tingene vi har valgt å satse på, blant annet de sju «Haugerudøvelsene»:

  • Haugerudmål
  • Haugerudboksen
  • Haugerudkrysset
  • Haugerudpasningen
  • Haugerudsirkelen
  • Haugerudskuddet
  • Haugerudslalom

Innlogging

Man må logge seg inn for å få tilgang til de viktigste delene av treningsøkta.no, både den store øvelsesbanken og vår egen avdeling. Den som skal logge seg inn, får tildelt brukernavn og passord av Fotballstyret: toril@stoback.net

Slik finner du fram:

Åpne hjemmesida her: https://no-fotball.s2s.net/home.php

Oppe i høyre hjørne finner du en innloggingsboks der du skriver inn brukernavn og passord. Ved å klikke den røde knappen, kommer du videre til Min Side. Der kan du redigere informasjonen om deg selv, om du ønsker det.

Haugerud IFs egen avdeling

For å komme til våre egne Haugerudsider, klikker du på S2S Admin oppe i venstrehjørne og deretter på «Rediger bibliotek» og «Rediger Klubbens innhold» i nedtrekksmenyen. Da skal du komme hit:

https://no-fotball.s2s.net/design_practice.php?action=list_club_practices&reload=1

Der finner du lenker til de utvalgte øvelsene våre.

Haugerudmål

haugerudmal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haugerudboksen

haugerudboksen

Haugerudkrysset

haugerudkrysset

Haugerudpasningen

haugerudpasningen

Haugerudsirkelen

haugerudsirkelen

Haugerudskuddet

haugerudskuddet

Haugerudslalåm

haugerudslalam