Storhamar Cup: Mange baklengs – mye moro – fin gjennomkjøring

Det ble en bråstart på 2014-sesongen for 2001-gutta. Uten en eneste treningskamp bak oss stilte vi opp i 00/01-klassen i Storhamar Cup. Det ble en tøff oppgave med fire kamper på ett døgn, mot til dels veldig gode motstandere.

I forsvar 600p.jpgHeldigvis fikk vi god hjelp av Haugerud 2000, som hadde spillere å låne oss, siden vi var bare 10 av våre egne gutter denne gangen; Eze, Arvind, Håkon, Subhan, Osama, Jeton, Ibrahim, Ali, Siem og Emir.

Dette betydde at alle våre gutter fikk mye spilletid, og det var fint som oppkjøring til 2014-sesongen. Vi kjempet bra, og to av kampene ble jevnspilte. I kampen mot Holmen hadde vi derimot ingen sjanser. De må være et av Norges beste 2000-lag. De vant hele turneringen, og vi måtte tåle 15 baklengsmål.

I alt ble det fire tap på oss, men vi hadde mye moro underveis, på banen og i den fritida vi hadde sammen. Vi var innkvartert på en barnehage og fikk alle våre måltider servert av arrangøren på deres klubbhus. Et veldig godt arrangement med hyggelig vertskap fra Storhamar Fotball.

En flott opplevelse for oss alle på vår første overnattingstur! Takk for innsatsen til gutta. Takk for innsatsen til voksne medhjelpere; Naser, Tahir, Erhan, Børge, Arvid, Eva og Dag. Og takk til 2000-laget for ei hyggelig helg sammen.

Ved barnehagen 600p.jpg  Subhan og Naser 600p.jpg
Hele troppen 600p.jpg   Emir i skuddet 600p.jpg