Treningsleir påsken 2017

Påsken 2017 skal 2000-gruppa i Haugerud Fotball på treningsleir i Barcelona. En del av G17-spillerne skal være med.

olympic-resort-lloretMandag 10. april, tidllig på morgenen, setter 25 gutter og fem ledere fra G17- og G19-laget seg på flyet til årets opplevelse; treningsleir i Barcelona. Lagene hadde sin første treningsleir i Gøteborg i 2016. Denne gangen reiser vi lengre og til varmere vær. I regi av Absolutt Sportsreiser skal vi til Lloret De Mar i Barcelona der Hotell Olympic og et flott sportsanlegg venter på oss. Se bildet til høyre.

Vi skal trene i fire dager, fram til hjemreise fredag morgen. Det blir to treningsøkter pr. dag, en på formiddag og en på ettermiddag. Så håper vi at det også blir et par treningskamper underveis, enten mot lokale lag eller mot andre ikke-spanske lag som er på treningsleir samtidig med oss.

Treningsleiren blir en stor investering for spillerne og familiene deres. Derfor er vi godt i gang med dugnader som gir inntekter til lagkassa og reduksjon i prisen for deltakerne. Fra desember 2016 har vi solgt dopapir til venner og kjente og tjener 150 kroner pr. sekk vi klarer å selge.

Klikk her for en presentasjon av området Hotel Evenia Olympic Resort.

Her er et bilde av gjengen som dro på treningsleir i Gøteborg påsken 2016.

lagbilde2-goteborg