Utstyr for spillerne

Fotball er en billig idrettsaktivitet, siden det ikke stilles store krav til utstyr. Dessuten er det mye flott utstyr å få til en rimelig penge i sportsbutikkene nå for tida. Det er ingen grunn til å kjøpe det dyreste, særlig ikke til barn som uansett vokser ut av klær og sko nesten før utstyret er brukt.

Alle spillere skal ha dette utstyret, som man skaffer selv:

  • Fotball (3er-ball for 7-8 åringer, 4er for eldre barn og 5er for tenåringer og voksne)
  • Fotballsko
  • Leggskinner
  • Drikkeflaske
  • Blå shorts og blå strømper til kamper
  • Vanlig treningstøy til ute- og innebruk

Husk at man må kle seg etter været, spesielt på vinteren. Selv om fotball er en sommeridrett, må man kle seg for vinteridrett hvis man skal trene om vinteren!

Haugerud IF-lagene spiller i røde (Nike)trøyer, blå shorts og nlå strømper. Alle spillere får spillertrøye fra klubben. Hvis ikke annen avtale er gjort, leverer lagene inn igjen trøyene når de er blitt for små, slik at andre lag kan overta dem.

Hvert år er det inkludert et Nike-produkt i treningsavgiften. Produktet blir delt ut etter hvert som spillerne betaler treningsavgiften. I 2015-sesongen fikk spillerne treningsjakke, i 2016 fikk de Nike-shorts, i 2017 og i 2018 Nike-treningsjakker.

Haugerud IF har valgt Torshov Sport og Nike som vår utstyrsleverandør. Alle spillere kan kjøpe det de måtte ha lyst på av Nike-utstyr direkte fra Torshov Sport, Ved å oppgi at man er Haugerudmedlem i butikken, vil man få rabatt.

Her kan du lese mer om Nike-utstyret vårt.