Vårsesong uten tap

Grei ble slått på vår hjemmebane den siste kampen før ferien, på en av våre ikke aller beste dager. Dermed har 2001-laget klart en vårsesong med bare seire. God innsats! Samtidig vet vi at vi kan bli mange hakk bedre enn dette.

Sists søndag møtte vi Grei på nytt, denne gangen på hjemmebane. Vi spilte ikke av våre beste kamper, men i perioder fløt spillet riktig bra. Da var det en fryd å se 2001-gutta i aksjon. I andre perioder gikk det mye tregere, med dårlig konsentrasjon og tilfeldig spill. Men resultatet til slutt var det ingen tvil om; hjemmeseier 7-4.

Haugerudgutta kontrollerte kampen fint fra starten av og hadde mye bra spill. Det sto til slutt 4-1 da dommeren blåste av til pause. Det kunne gjerne vært tre og fire og fem mål til for våre gutter, om man ser på sjansene vi hadde.

I andreomgangen var motstanderne Grei mye bedre organisert og spillte seg stort opp. Omgangen ble mye jevnere enn den første. Hvert lag fikk tre mål i andre omgang, og dermed ble det til slutt 7-4.

Denne gangen fikk hjelp av 2002-spillerne Emil, Soufian og Rron, siden vi hadde for lite 2001-spillere. Alle tre fikk komme innpå i andre omgang og gjorde sine saker bra. Av våre egne spilte Eze, Håkon, Subhan, Siem, Ali, Arvind, Mohammed, Osama, Jeton, Emir og Ibrahim. Scoringer: Ibrahim (4), Emir (2) og Jeton (1).

 

Osama 15 juni 300p.jpg  Pause 15 juni.jpg