Vinner av avdelingen – og første poengtap i år

Det holdt nesten helt til mål. Med 3-3 i den siste kampen mot Vålerenga klarte vi 34 av 36 mulige poeng i år. Men seieren i avdelingen tok vi, 11 poeng foran toeren Vålerenga.

Oppvarming - 600p.jpgEtter hvert som sesongen gikk, satte vi oss som mål å kunne vinne alle kampene våre. Vi klarte det, nesten. Detvil si; vi tapte ikke eneneste kamp i 2014. Den siste kampen endte 3-3, og dermed avga vi to poeng av i alt 36 mulige. Ikke dårlig, det heller! Målforskjellen kan vi også være godt fornøyde med: 76-26, som gir et pluss på 50 mål.

Her kan du se en kort film med alle gutta før kampen – og her er seiersbrølet for sesongens resultat.

Her er tabellen slik den ble seende ut til slutt

Det så lovende ut på starten av første omgang mot Vålerenga i den aller siste kampen. Mye av den omgangen spilte vi helt nydelig og gjorde omtrent som vi ville på banen. Vi sto høyt med laget, forsvaret kontrollerte det som kom av angrep, fine kombinasjoner på midtbanen og noen virkelig flotte angrep med direkte pasninger, trekanter og stikkballer. Kanskje har vi aldri spilt bedre med dette laget. Spontant applaus fra sidelinja der mye familie og venner var samlet.

I andre omgang gikk det tregere. Vi mistet formasjonene våre, flere feilpasninger, glipp i markeringene; – ja, vl glømte rett og slett det vi hadde bestemt oss for og som fungerte så godt i første del av kampen. Resultatet ble at Vålerenga kom mer med i kampen og fikk sjanser nok til å ta oss igjen. Da kampen var over, sto resultatet 3-3.

Målscorere var Arvind, Ibrahim og Bader. De som spilte i årets siste kamp var: Eze, Ibrahim, Subhan, Mohammed, Håkon, Jeton, Saif, Arvind, Ali, Siem, Osama, Emir, Bader, Joshua, Safayou og Arman.

Oppvarming må til, du kan se hvordan det foregikk, – her og her og her og her.

Gratulerer med årets sesong, 2001-gutter! Godt jobba, seier til og med i mange kamper der vi ikke fikk til spillet vårt. Uansett; vi er klare for større utfordringer neste år.

Om ikke så lenge blir det årsavslutning og planlegging av vinteren.

Lagbilde 2014 mot VIF 21 sept - 600p.jpg