Her er Ibrar, treneren vår!

I desember tok Ibrar Ahmad over som trener for Haugerud G2001-lag, etter Naser Lusnjani som har trent gutta siden de var sju år gamle. Fra januar 2015 kjører Ibrar i gang med treningsopplegget som skal utvikle laget vårt ytterligere, etter en god sesong i 2014.

Ibrar Ahmad er 33 år gammel. Ung nok til at han har spilt aktivt fotball helt fram til nå. Og voksen nok til å vite hva som kreves for å bli bedre forballspillere og et bedre lag – og hvordan man skal lede en gjeng med 14-åringer. De siste årene spilte han keeper for Rilindja, som nå er blitt naboklubben vår på Trosterud. Det var Rilindja som satte oss i kontakt med Ibrar.

Ibrar er utdannet C-trener, men satser på en trenerkarriere videre, med B-lisens og mer enn dét. Haugerud IF støtter gjerne Ibrars videre utdanning som trener og er glad for at han har valgt G2001-laget vårt som laget han skal prøve ut trenerideene sine på.

Ibrar bor på Etterstad sammen med familien, som inkluderer to gutter på fem og ni år. Som pappa er Ibrar med og driver Vålerenga-laget som sønnen spiller på. 

Her kan du se hva Ibrar vil legge vekt på de neste månedene med G2001-laget til Haugerud.

Ibrar instruerer på banen 600p.jpg