Betaling av kontingent og fotballavgift kan vente

Virussituasjonen har også noe å si for lommeboka; din lommebok og klubbkassa til fotballgruppa. Her får du noen råd om hva du skal gjøre hvis du har fakturaer fra Haugerud Fotball liggende. Hovedregel: Vent med å betale.

Kjære fotballspillere og fotballforeldre;

Det er underlige dager vi opplever, både som familier og som samfunn. Og som fotballspillere! Vi skulle så gjerne hatt full aktivitet på Haugerudbanen, nå som banen er helt topp og været er godt. Lek med ball, trening for lagene, treningskamper og etter hvert seriestart. Men slik er det ikke, og det er helt uvisst når vi får lov å begynne å spille fotball igjen. Nå er det ting som er enda viktigere enn fotball som gjelder!

Virusepidemien handler også om penger, inkludert husholdningsbudsjettene våre etter hvert som flere og flere er permittert. Styret i Haugerud Fotball har stor forståelse for at mange nå må prioritere veldig hardt med hva man bruker penger til og at fotballkontingenten kan komme lengre ned på prioritetslista for mange av oss. Derfor sender vi dette til alle våre spillere/familier:

• Det er ikke nødvendig å betale fakturaene på medlemskontingent og fotballavgift dere har fått, inntil videre.
  • Vi har stoppet all utsendelse av fakturaer og påminnelser så lenge unntakstilstanden varer.
  • Når virussituasjonen er avklart og vi kan begynne med fotball igjen, kommer vi tilbake til hva vi gjør med kontingent og avgift. Alt avhenger av hvor lenge fotballpausa varer.
  • Avgiftene skal være rettferdige for alle. Vi vil i neste runde rydde opp i det som allerede er betalt inn, slik at alle får de samme vilkårene. Det vil si at de som allerede har betalt inn et beløp, kan regne med å få tilbake noe penger slik at alle spillere på samme lag betaler samme treningsavgift.
  • Om noen skulle trenge stipend for å klare utgiftene nå som alt er snudd på hodet, har vi penger til å kunne hjelpe. Ta kontakt med dag.endal@gmail.com

Når dette er sagt, vil vi også formidle dette fra fotballstyret: Vi jobber frivillig og gratis hele året for at barn, ungdom og voksne her i området skal ha et fotballtilbud – og at det skal koste minst mulig, i tillegg til at vi hjelper til med stipender. Fotballavgiften hos oss ligger lavt sammenlignet med mange andre klubber. Som spiller eller forelder betaler du bare en tre-del av det som det koster å drive tilbudet vårt. Den andre tredelen dekkes inn av offentlig støtte (Oslo kommune og Bydel Alna) og andre inntekter som fotballstyret skaffer. Og den siste tredelen «betales» av alle våre trenere og lagledere som jobber gratis hele året for deg og/eller ditt barn. Vi er ikke en bedrift som tjener penger på å gi ditt barn et fritidstilbud; vi er en lokal, frivillig forening som skaffer penger for at du skal betale minst mulig.

Vi håper du setter pris på dette «gode tilbudet» fra klubbens side og har forståelse for at klubben også står i en ekstraordinær situasjon nå. Vi lover at vi i fotballstyret jobbe hardt for å ta vare på klubben slik at vi er kjempeklare til å sette i gang når den tid kommer.

Så kommer vi tilbake til hva kontingenten og fotballavgiften skal være i 2020 når vi ser hvor lenge vi må ha pause og når vi har fått laget et nytt budsjett for det som da står igjen av 2020.

Med hilsen fra Haugerud Fotball v/ styret