Det blir nytt 2009-lag i Haugerud Fotball!

De yngste og nyeste talentene våre er i gang. Det nye Haugerud G2009-laget har allerede trent noen uker nå og er en fin gjeng på 14-15 barn.

Laget er åpent for alle gutter og jenter som er født i 2009, så langt vi klarer å håndtere dem med de frivillige lederne og trenerne får. Vi trenger flere medhjelpere! Meld fra til dagend@online.no

Treningene:

G2009-laget har gått over til å trene inne:

Haukåsen skole, gymsalen, kl. 17.00 på tirsdager.

Gymsalen ligger på baksida av skolen hvis man går inn fra Dr. Dedichens vei.

Hvordan blir man medlem?

Man melder seg inn i Haugerud IF ved å fylle ut medlemsblanketten. Du kan gjøre det her på hjemmesidene ved å klikke her.

 

Du kan også laste ned dette skjemaet, fylle det inn og levere det på trening.

 

Hva trenger spillerne å ha?

  • Alle må ha med leggskinner, egen fotball (4er eller 3er) og drikkeflaske med vann.
  • Joggesko til trening inne.
  • Helt enkelt trimtøy til ute- og innebruk. (Husk varme nok klær om man trener ute). 

Når vi kommer til våren og laget skal starte å spille kamper, kjøper spillerne blå shorts og blå fotballstrømper, og så får de utdelt spillertrøye med HIF-logo og nummer på ryggen.

OBS: Det er ikke nødvendig å kjøpe dyrt utstyr for spillere i denne alderen. Gjerne noe brukt; særlig fotballskoene blir fort for små.

Trenere

Alle lag i Haugerud IF Fotball drives med frivillig, ubetalt innsats, som oftest foreldre eller søsken til spillerne på laget. Foreløpig har Almir Hasic, Ferid Adrovic og Muhamed Murat sagt seg villige til å være med som trenere.

I oppstarten har Ingve Opaker og Martin Keul, to av klubbens erfarne trenere, vært med 2009-laget som støttespillere.

Lagleder

Vi trenger også en person som kan være lagleder for 2009-laget. Dette er en administrativ oppgave, der man ikke trenger å ha god greie på fotball. Det viktigste er at man har PC, internett og mobil, samt er litt ryddig. Laglederen holder styr på navnelister, adresser, gir beskjeder og er kontaktpunkt til klubben. Hvem kan bidra?

Hva koster det å være med?

For at vi skal klare å betale det som det koster å drive klubben, betaler alle spillere to avgifter: Medlems-kontingenten på 300 kroner i året til Haugerud IF og fotballavgiften til fotballgruppa. Fotballavgiften blir på 1.450 kroner året for de yngste i 2016. I denne prisen får hver spiller sin Nike fotballshorts med Haugerudprofil.

Siden vi startet med trening så sent på året, betaler 2009-spillerne bare de 300 kronene i 2015.

Når man er meldt inn, kommer det krav på kontingenten i posten eller med e-post.

 

For mer informasjon:

Dag Endal, e-post dagend@online.no eller sms til 911 84 388.