Fotballfest med Vålerenga

Arrangementet "Engaland" den 21. august ble virkelig den fotballfesten som vi håpet på. Flott opplegg, masse folk, stor frivillig innsats fra klubbens egne og mye fotballmoro.

Takk for til alle som ga Haugerud Fotball en start på høstsesongen som ble bedre enn vi turte å drømme om! Takk til Vålerenga og elitelaget deres, som rullet ut et veldig proft opplegg med både trening, lek og moro. Takk til alle klubbens frivillige trenere og ledere som både gjorde en stor innsats med arrangementet og som dessuten så ut til å trives aldeles utmerket. I kiosken, ved grillen, på de ulike øvelsene, i all-star-kampen, med rigging og rydding.

Takk til alle som møtte opp og gjorde Engaland til en folkefest. Masse barn, mange av våre unge spillere, foreldre og mange andre voksne som ville være med på festen. Til og med den store fotballegenden Per Ravn Omdal hadde tatt turen til Haugerudbanen den 21. august for å hygge seg med breddefotballen.

 

Vi kan ikke unngå å nevne at vi gruset VIFs eliteserielag i Drømmekampen. 4-1 etter overlegent spill og gode taktiske valg. At det var nærmere 200 mot 11 denne gangen, trenger vi ikke nevne. Heller ikke at Vålerengas all-star-lag av gamle VIF-helter gruset våre utvalgte stjerner 4-0 tidligere på kvelden. Moro var det lell.

Nå følger vi opp samarbeidet med VIF med å stille med maskot og ballhentere på kampen VIF-Brann søndag. Pluss at tre lag fra vårt G2008 stiller til miniturnering før den store kampen.

På Engaland ble det delt ut rundt 970 gratisbilletter til VIF-Brann, så vi håper det blir mange med HIF-farger å se på søndag.