God start på 2017: Nye hjemmesider og medlemsvekst

Velkommen til nye hjemmesider for Haugerud IF Fotball! Vi åpner med en god nyhet. Fotballgruppa økte medlemstallet med 24 prosent i 2016. Dette bidro til sterk vekst i medlemstallet også for hele Haugerud IF.

I disse dager lanserer Haugerud IF nye hjemmesider for hele klubben og alle aktiviteter. Fotball og Badminton har gått et steg lenger, vi har laget egne sider i tillegg til å være undersider under www.haugerudif.no. Du ser på toppen at adressen direkte til Fotballgruppas hjemmesider nå er www.fotball.haugerudif.no

img_7843Velkommen til de nye hjemmesidene! Og velkommen til et spennende år for Fotballgruppa i Haugerud IF! Opptelling ved årsskiftet viste at vi økte medlemstallet betydelig i 2016. Vi startet året med 253 betalende og tellende medlemmer. Da vi kom til nyttårsaften, var dette økt til 314. En stigning på 61 medlemmer eller 24 %.

Ekstra gledelig er det at også andre aktiviteter i klubben har hatt en økning, slik at også klubbens medlemstall hadde en pen stigning i 2016. 140 flere enn ved forrige årsskifte, det vil si en økning på nesten 20 prosent.

De nye hjemmesidene, som fortsatt er under utvikling, skal først og fremst være en kilde til informasjon om hva, hvem og hvordan i Fotballgruppa. Noen nyheter vil det også bli innimellom, men disse vil først og fremst komme på Facebook og sms. Raskere og enklere enn å lage saker til en hjemmeside.

På førstesida har vi laget egne menyer for spillere, foresatte og trenere/ledere. Under hver av disse har vi samlet informasjon som vi erfarer blir etterspurt. Ta gjerne en rundtur og se!