Haugerud Fotball søker ny hovedtrener

Haugerud Fotball starter nå et samarbeid med den lokale ungdomsskolen der vi skal tilby «Fotball etter skoletid». Tilbudet vil bestå av leksehjelp, mat og fotballtrening for begge kjønn i 8 og 9 klasse. I den forbindelse søker vi etter hovedtrener til to av lagene som er med i ordningen.
– Jenter 2007/2008 som blir et ny oppstartet tilbud
– Gutter 2007 som spiller i det ordinære seriesystemet

Arbeidsoppgaver:

• Planlegge og gjennomføre 4 treninger i uka (2 treninger for hvert kjønn) + kamphverdag
  • Ansvarlig trener for jentelaget under kamphverdagen i konseptet «Lørdagsligaen»
  • Ansvarlig trener for guttelaget under ordinær kampsesong
  • Lage individuelle utviklingsplaner

Vi ser etter en initiativrik person som har et ønske om å utvikle seg som fotballtrener og fotballeder. Du er kanskje idrettsstudent, eller aktiv i idretten fra før av.

Kvalifikasjoner:

• Evne til å skape entusiasme for fotball blant ungdommer i nærmiljøet
  • Evne til å skape gode relasjoner
  • God til å planlegge og strukturere aktivitet for barn
  • Erfaring som trener
  • Minimum fullført Grasrottrenerkurs

Vi tilbyr:

• En idrettsorganisasjon med trygge rammer når det kommer til økonomi og ledelse
  • Å være med på å utvikle en klubb med stort potensiale
  • Være med å utvikle prosjektet videre
  • Lønn etter avtale

Søknadsfrist: Omgående