Haugerud Fotball x Primulator – Et FairPlay-initiativ!

Haugerud Fotball har inngått et samarbeid med Primulator. Primulator har siden 60-tallet vært eksklusiv leverandør av premium merkevarer innen storkjøkken. Nå blir de med å styrker kioskdriften til Haugerud Fotball!

Primulator har blitt en kjent leverandør av spesielt eksklusive kaffemaskiner, men også annen type kjøkkenutstyr til storkjøkken. Med en kundeportefølje bestående av blant annet Narvesen og McDonalds er det liten tvil om at Primulator er ledende innenfor sin bransje, og det er svært hyggelig at de nå vil være med på Haugerud-laget!

Primulator vil være leverandør av kaffemaskiner i kiosken på Haugerud, samt sponse klubben med de forbruksvarene som trengs for å drifte kaffemaskinene.

Velkommen til Haugerud IF, Primulator!

Det er veldig hyggelig for oss i Primulator å få være med på å støtte opp under det arbeidet Haugerud Fotball gjør. Spesielt det nye konseptet som nå kommer i 2024 med “FairPlay-kaffe” var noe vi ville støtte opp under, så når klubben tok kontakt med oss for et samarbeid var det en “no brainer” for oss å være med på å servere FairPlay-kaffe til besøkende på Haugerudbanen, sier salgssjef i Primulator, Fredrik Thapper.

FairPlay-kaffe er et nytt konsept Haugerud Fotball vil ha i 2024-sesongen der besøkende på Haugerudbanen kan få en gratis kopp kaffe som takk for at de følger opp sine og andres barn på idrettsarenaer. Målet med FairPlay-kaffe er å sette fokus på FairPlay, og at vi alle sammen må bidra med det vi kan for å skape bedre fotballopplevelser for alle som ferdes på fotballbanen.

Om vi som klubb kan vise raushet ovenfor motstandere og besøkende på Haugerudbanen ved å tilby dem en FairPlay-kaffe, så tror vi at trenere, spillere og foreldre vil gi den rausheten videre til motstandere, dommere og andre besøkende. Vi håper dette kan være et konkret tiltak for å fremme FairPlay-ånd og skape bedre opplevelser for alle som ferdes på Haugerudbanen, sier daglig leder, Thor Olav Tvedt Delgado-Rodriguez.

Da ønsker vi Primulator velkommen på laget, og gleder oss til velsmakende kaffe på Haugerudbanen i 2024!