Haugerud yngste fotballtalenter – en herlig gjeng

Her er de samlet, Haugerud IFs yngste fotballtalenter. Det dreier seg om vårt nye 2006-lag, som foreløpig består av elleve seksåringer fra Lutvann og Trosterud skoler.

2006-gjengen skal trene inne i gymsalen på Lutvann skole denne vinteren; hver torsdag kl. 17-18. Er det flere førsteklassinger som har lyst til å prøve seg? Møt opp på trening eller ta kontakt med en av de ansvarlige voksne.

Lagbilde bare spillere  2006 900p

Foreldrene har vært ivrige støttespillere helt fra første informasjonsmøte på Haugerudbanen i oktober. Tre pappaer har allerede meldt seg til å ta ansvaret som trener, lagleder og medhjelper. Det er plass til flere! Jo flere voksne som bidrar, jo mer overkommelig for hver enkelt. Og mer moro, både for barn og voksne.

Kan det tenkes en finere fritidsaktivitet for en mamma eller en pappa enn å få følge sine poder fra nysgjerrige, gøyale miniputtspillere til engasjerte og dyktige guttespillere i eldre årsklasser?!?

På bildet nedenfor ser vi også to av de tre voksne lederne for 2006-laget; trener Amin Arakia til venstre og lagleder Anjum Salwan til høyre. I tillegg stiller Frode Helgerud opp som medhjelper.

Lagbilde-15-nov-2012-G2006-600p.jpg