Haugerudbanen er klar for sommeren!

Etter vinterdriften var det nå på tide med en skikkelig dugnad for å gjøre banen klar til sommerspill. Og for en dugnad det ble!

Etter en lang vinter var det mye som måtte fikses på Haugerudbanen før den var godkjent for sommerdrift. Kilovis med granulat måtte ryddes opp og masse andre oppgaver måtte være på plass før banen var klar for sommerspill. Men dette var kvelden da dugnadsånden var i ypperste verdensklasse på Haugerudbanen. Rundt 40 ivrige trenere, lagledere, foreldre og spillere stilte opp for klubben sin en sen, men fin torsdagskveld.

– Om jeg samler opp alle dugnadene vi har hatt de siste 7 årene og legger dem sammen, så har vi ikke vært i nærheten av så mange på dugnad som i kveld. Vi har så mye fine folk i denne klubben her, sier styremedlem, Dag Endal.

Nye tider

Klubben har de seneste årene hatt to baneansvarlige som har jobbet på i mange år og gjort en utrettelig innsats for klubben. Nå har disse to gitt seg, og det var derfor ekstra viktig for klubben at vi denne gangen hadde andre folk som kunne bidra på dugnad.

– De seneste årene har vi vært bortskjemte i Haugerud IF. Vi har vært bortskjemte fordi Geir Myhre og Bernt Holøien i mange år har gått ned på banen som baneansvarlige. Time etter time har de på frivillig basis gått på banen og plukka søppel, ryddet granulat og fiksa det som fikses kan. Etter mange års tjeneste har de nå dessverre, men forståelig nok gitt seg. Å se den dugnadsånden som klubben viste i kveld skulle jeg ønske Geir og Bernt kunne få se, det hadde de fortjent. Det var helt fantastisk, sier styreleder i fotballen, Thor Olav Delgado-Rodriguez.

– I kveld er jeg så stolt av klubben min, og de folkene som utgjør denne klubben. At så mange mennesker bruker fritida si på klubben sin og bidrar på denne måten er bare helt fantastisk. Jeg har lyst til å rette en stor stor takk til alle som kom på banen for å hjelpe til i kveld, og bidro til at denne jobben gikk så smertefritt. Tusen takk! Sier, Thor Olav.

Her er noen bilder fra dugnaden: