Haugerudbanen høsten 2012

Treningstidene for høsten finner du her. Det er større aktivitet enn tidligere. For at alle skal få avviklet sine kamper og treninger, og det også skal være plass for uorganisert lek og moro her på banen, må vi følge disse enkle reglene:

Seriekamper har førsterett

Seriekamper som er satt opp av fotballkretsen, har alltid førsterett – til banen og til de målene som trengs. Vi må også regne med at lag som skal spille kamp, kommer i god tid før avspark og vil bruke deler av banen til oppvarming.

Flere lag trener samtidig? Bli enige

Når flere lag eller kamper skal være på banen samtidig, er det lagledere/trenere sitt ansvar å bli enige seg i mellom om hvem som skal være hvor på banen. Noen trenger kvart bane, andre skal ha halv eller hel bane. Lag som disponerer treningstid, har rett til å sende andre av banen. Vi oppfordrer samtidig alle trenere til å vise fleksibilitet, slik at det om mulig blir plass til litt lek og uorganisert trening der det er ledig plass. 

Alle Haugerud IFs lag – og lag som har gjort avtale med Haugerud IF – har retten til hele eller deler av banen på oppsatte tider for trening. Treningstider Haugerudbanen høsten 2012
Det ligger en kalender på internett som viser hvilke tider som er opptatt her på Haugerudbanen, både til trening og kamp. Denne blir oppdatert fortløpende: http://www.itefix.no/haugerudbanen/

Rydd søppel

Alle som bruker banen til trening eller lek, har ansvar for å rydde søppel etter seg og passe på at mål, gjerder og annet utstyr ikke blir ødelagt.

Lys på banen

Lysene på Haugerudbanen blir normalt slått på når det begynner å mørkne og blir automatisk slått av kl 22.15 hver dag. Hvis lyset ikke er på, har Aslan Rusiti og Dag Endal kode til å slå det på via sine mobiler. Ta kontakt, se numrene nedenfor.

Kontaktpersoner Haugerud Fotball

Baneansvarlig Aslan Rusiti, mobil 994 10 015. E-post: a-erusiti@hotmail.com
Styreleder Dag Endal, mobil 911 84 388. E-post: dagend@online.no