Hei, jenter! Gratis fotballmoro i påskeferien. Bli med.

Mandag og tirsdag i påskeferien blir det fotballskole for jenter 6-12 år på Haugerudbanen. Åpent for alle. Ingen krav til fotballferdigheter. Gratis. Meld deg på nå, det kan bli trangt om plassene.

Mandag 15. og tirsdag 16. april blir det liv på Haugerudbanen. Da blir det fotballskole for jenter i alderen 6-12 år. Vi starter med frokost kl. 09.00 og slutter av med en prat og smoothie kl. 14. Jenter som bor på Haugerud, Lutvann og Trosterud får sjansen til å melde seg på først.

Slik melder du deg på: Klikk her. Fyll ut skjemaet som kommer opp. Klikk deretter på “Send inn”.

Frist 1. april. Vær rask, her blir det kamp om plassene.

Dette blir to morsomme dager for alle som liker fotball. Men du trenger ikke være organisert fotballspiller eller godt trent. Dette skal være to dager med lek og moro, ledet av unge instruktører, blant annet jenter fra nærmiljøet her. Dagen starter klokka ni med frokost, fortsetter med aktiviteter på Haugerudbanen. Så blir det lunsj og nye aktiviteter før dagen sluttes av i to-tida med en prat og en smoothie. Og alt er gratis.

Alle deltakerne får T-skjorte, ryggsekk, drikkeflaske og matboks.

Fotballskolen i påska er et samarbeid mellom TINE, Norges Fotballforbund og Haugerud IF. Vi gleder oss til et yrende liv av fotballjenter på Haugerudbanen. Når vi kommer til midten av april, er banen grønn og myk, og det er vår i været.

Her kan du laste ned invitasjonen. Og her kan du se den: