Laureta er tatt ut til Landslagsskolen!

Laureta Dautaj som har spilt fotball på G2010 siden hun var seks år gammel er nå tatt ut til landslagsskolen for 2010-kullet!

Laureta har siden hun var seks år gammel spilt fotball nede på Haugerudbanen sammen med de andre i 2010-kullet. Nå er hun klar for større oppgaver da hun er tatt ut til landslagsskolens samling for 2009 og 2010-kullet i Telemarkshallen 22.januar.

Laureta er klar for å representere Haugerud!

Den nylig avgåtte treneren for G2010-kullet, men nå spillerutvikler i Haugerud IF, Granit Dautaj er fornøyd med Laureta sin innsats.

– Hun er sulten, og hun har nå fått den første gulroten for alt det harde arbeidet hun har lagt ned, men nå skal hun møte spillere på et høyere nivå enn hun pleier, og det er nå den virkelige jobben begynner, sier den avbalanserte treneren.

Siden i fjor vinter har Laureta fortsatt hatt klubbhverdagen sin i Haugerud IF, samtidig som hun har hatt ekstra treninger hos Grorud IL og siden i høst hos Stabæk. Dette viser at et godt samarbeid i Groruddalen fungerer!

– Det er hyggelig at vi så tidlig ut i samarbeidsavtalen med Grorud IL har fått frem en spiller som kan konkurrere på høyt nivå. Det viser at gode samarbeid funker! Vi har kommet godt i gang med Grorud IL, og med god takhøyde og god dialog om spillere høster vi nå den første frukten. Nå skal vi jobbe enda hardere for å skape gode samarbeidsvilkår med Grorud i framtida, og skape noe som vil være permanent i Groruddalen, sier styreleder i Haugerud Fotball, Thor Olav Tvedt Delgado-Rodriguez.

Granit er også fornøyd med ordningen:

– Det er tidlig ut i samarbeidet, men Grorud har ivaretatt våre interesser på en god måte, og det har vært et gledelig bekjentskap så langt. I tillegg har hun fått veldig god oppfølging i Stabæk, og Stabæk har håndtert sin rolle rundt Laureta på en veldig bra måte.

Thor Olav og Adil er fornøyd med samarbeidet så langt! Her sammen med Torgeir Helgen i Grorud IL

 

Haugerud IF er den eneste klubben i Groruddalen, foruten vår samarbeidsklubb, Grorud IL, som har en spiller på landslagsskolen for 2009 og 2010-kullene.

– Det er først og fremst Laureta sin egen innsats og ambisjoner som har ført til dette uttaket, men det er selvsagt motivasjon og glede for fotballen på Haugerud at vi har fått frem en spiller til kretslagssamling! Dette viser at små klubber fortsatt kan skape gode utviklingsmiljøer, og dette uttaket må vi på Haugerud lære av og ta med oss i det videre arbeidet, sier sportslig leder for Haugerud Fotball, Adil Laatayoui.

Vi gratulerer også Vincent Okparaebo som var i Haugerud IF inntil nylig, men som fortsatt er Haugerud-gutt! Vincent ble tatt ut til kretslagssamling for G2010-kullet.