Nå blir det tak over hodet på Haugerudbanen

Vi har fått på plass en lenge etterlengtet forbedring på Haugerudbanen. To nye og romslige innbytterbokser står nå plassert på langsida som vender mot Trosterud. Dermed blir det færre gjennomvåte og kalde innbyttere og ledere i sesongen som kommer.

begge-boksene-1800pAlle som har prøvd, vet at det kan være en veldig fuktig og kald fornøyelse å stå på sidelinja i to timer på Haugerudbanen mens laget ditt spiller, enten du er innbytter, trener eller lagleder. På kalde vår- og høstkvelder har det ikke vært noe sted å søke ly, verken for vind eller regn.

Nå blir det enklere, hyggeligere, varmere og tørrere. To nye og romslige innbytterbokser kom på plass i november i fjor. Bydel Alna bevilget penger for lenge siden for at vi skulle få slike innbytterbokser, men prosjektet ble naturlig nok utsatt da nyheten om full rehabilitering av banen ble kjent. Med det samme banen var ferdig, sendte Haugerud Fotball bestilling til et firma på Nordmøre som kunne levere akkurat den typen bokser vi var ute etter.

Bernt Holøien og Geir Ivar Myhre fra fotballstyret  gjorde en skikkelig jobb med å ta i mot de nye boksene. Det var ikke bare-bare å få dem på plass, først å få dem lirket av traileren som leverte dem og siden få lirket dem inn på banen og bort til plattingene som var gjort klare. Men det gikk, og nå står innbytterboksene slik de skal.

Til våren skal vi sørge for at de får seg et lag eller tre med beis slik at de blir mest mulig holdbare.

En takk til Bydel Alna som bevilget penger, og en takk til Bymiljøetaten som la inn bygging av plattinger i prosjektet for rehabilitering av banen!