Nye talenter er i gang – nå kommer 2011-barna

Et nytt kull av veldig ivrige fotballbarn har kommet inn i klubben! Førsteklassinger fra Trosterud og Lutvann skoler. Oppstartsmøtet med foreldre var 24. oktober, med pakkfullt møterom på klubbhuset. 7. november var første trening på Haukåsen.

Det har blitt en tradisjon at Haugerud Fotball starter nytt lag for førsteklassingene på høsten hvert år. Allerede før skoleferien begynner de første foreldrene å ringe etter mange spørsmål fra poden som vil spille fotball. Slik også i år. Allerede etter to uker består spillergruppa av godt over 20 spillere, så mange at man må begynne med venteliste.

Oppstart av nye lag avhenger stort sett av én ting; om det er foreldre som kan stille opp som trenere og lagledere. Haugerud Fotball er en klubb som drives på frivillig basis og der foreldre forventes å bidra. Dette løste seg veldig greit i år. Sapko Seceragic har tatt oppdraget som lagleder, mens Jeton Troni og Ingebrigt Foros er trenere. På bildet til høyre hilser spillerne på Jeton, Ingebrigt, Sapko og Ingve Opaker, som er klubbens trenerkoordinator og den som ledet første trening.

De første månedene, fram til våren kommer, trener 2011-laget inne i gymsalen på Haukåsen skole. Hver tirsdag, med unntak av skoleferiene da skolen er stengt. Siden det er så mange spillere og gymsalen ikke er stor, har barna blitt delt i to grupper. Den første gruppa trener kl. 17.45 og den andre kl. 18.45.

Interesserte bes om å kontakte lagleder Sapko. Han har e-post sax1971@hotmail.com og mobil 97587425.

Bildene er fra første trening 7. november. Full innsats fra første øyeblikk!