Seier, Haslum cup, div info

Velfortjent seier til guttene!

Første seriekamp var på bortebane mot KFUM3. Det viste seg at motstanderen ikke hadde så sterkt lag, og stillingen ved pause var KFUM3-Haugerud 0-4. Vi fortsatte å score i 2.omg, og til slutt ble stillingen KFUM3-Haugerud 1-8.
Vi spilte en god 1.omgang. Det ble litt rotete, og ikke så bra i 2.omgang, men likevel mer enn godkjent av hele laget. Malcolm var keeper,og hadde ikke så mye å gjøre, men det var uansett trygt å ha en solid sisteskanse. Vi hadde flere store sjanser, og det kunne fort blitt flere mål til oss.
Målscorere: Mohammad 3, Joel 2, Lamin 2, Adel 1.

Lørdag 20.04 skal vi på Haslum cup, der møter vi Stabæk 2 kl 10.00 og Holmlia 2 kl 14.00. Etter det er det sluttspill, og kamptidspunktet er avhngig av hvordan de to første kampene går.

Dere kan følge resultater og tabell fra seriespillet til guttene her http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=133972

 Det kan gå litt tid fra kampslutt til resultatet legges ut på den siden.

 Den 8.juni er det ÅPEN DAG i Haugerud IF, denne gang i samarbeid med bydel Alna. Derfor utsetter vi overnattingscup’en. Det blir IKKE Elverumsturnering,men vi vurderer GRUETURNERINGEN som er 24.08-25.08.