Seniorfotballen ruller igjen på Haugerud!

Det har gått lange 21 måneder siden Haugeruds A-lag fikk spille kamp. Eller 650 dager, for å være helt nøyaktig. Derfor var det en veldig stor og hyggelig anledning da seniorgutta igjen kunne møtes til kamp på banen sist søndag! Noen av de gamle spillerne, noen nye og med tre nye trenere og ledere.

Finere blir det ikke – nå som fotballseniorene har stått uten kamptilbud i 21 lange måneder. Bildet nedenfor viser Haugerud og Furusets lag i 7. divisjon, oppstilt side ved side på Haugerudbanen, etter den aller første treningskampen søndag 4. juli. Bildet markerer at dette virkelig var en vennskapskamp der målet var å komme i gang igjen og nyte fotballspillet, ikke på død og liv å vinne.

I en slik kamp var det bare rett og rimelig at resultatet til slutt ble 4-4. Haugerudskarer hadde kontroll gjennom store deler av kampen og startet med en skåring etter bare et par minutter. På det meste var ledelsen på 4-1. Men det var ikke nok. Før kampen var omme, hadde Furuset skåret tre mål og oppnådd uavgjort.

Nå skal seniorgutta trene systematisk fram mot seriestart til høsten, under ledelse av Amara-Emin, Mustafa og Murtaza. Innimellom blir det treningskamper, og nytt oppgjør mot Furuset er allerede avtalt.