Treningstider på Haugerudbanen for våren og sommeren er klare

Nå er treningstidene på Haugerudbanen for våren og sommeren 2014 klare. De nye tidene gjelder fra mandag 21. april, dvs fra 2. påskedag. Tidene gjelder fram til og med 5. oktober.

Vi ber om at alle er forståelsesfulle og fleksible nå de første dagene. Det kan bli litt kluss i overgangen mellom gamle og nye treningstider. I verste fall er det noen lag som ikke har fått med seg de nye tidene og møter opp til gamle tider og oppdager at banen er opptatt. I slike tilfeller er det de nye tidene som gjelder, selvsagt.

Kalenderen her på Haugerud Fotballs hjemmesider gir en alltid oppdatert oversikt over treningstider og kamper fra uke til uke. Foreløpig er det bare lagt inn kamper den første uka etter påske. Under kalenderen ligger reglene som gjelder for alle som bruker Haugerudbanen. Reglene kan også lastes ned her.

Kalenderen ligger her: http://haugerudif.no/no/fotball/kalender_for_haugerudbane

Den nye appen  – Min Fotball – kan anbefales!

Der får man hele seriesystemet på fotball.no rett inn på mobilen. Velg gjerne eget lag som favoritt. Da har man alltid alle opplysninger man trenger om kamp, bane, motstander, kontaktpersoner osv, uansett hvor man er. Veldig nyttig om man må ringe til en motstander eller sjekke hvor bortebanen ligger… Min Fotball er gratis og finnes både for iPhone og andre mobiler.

Kampsituasjon 800p.jpg.jpgDet blir kollisjoner med kamper!

NB, NB, NB: Når seriekampene starter, må alle lag regne med at det kommer kamper på de oppsatte treningstidene. Dette kan vi ikke gjøre noe med. Deres egne hjemmekamper kommer til å legge beslag på treningstid som andre lag har. Og andres kamper kommer til å ta banen på treningstider som dere har. Men seriekamper går alltid foran treninger. Det hjelper ikke å sukke eller fortvile eller å ringe meg! Slik er det bare.

Alternative steder å trene: Kommunen har slåddet Lille Wembley, slik at det går an å trene der. Helt greit til grusbane å være. Det går også an å trene på sletta nedenfor Haukåsen skole, bare to minutter å gå fra Haugerudbanen. Man kan trene kondisjon og hurtighet i Marka, og man kan trene ulike tekniske øvelser i skolegårdene eller på basketbanen.

Om deler av banen er opptatt av kamp (halv eller kvart bane), må de lagene som skulle hatt trening, dele på det som er igjen av banen. Trenere/lagleder må være fleksible og tilpasse opplegget slik at flest mulig får trent.

Garderobene og Bua

Fotballgarderobene må vi komme tilbake til. De er klare til bruk, men nøkkelen er en hodepine, som koster oss mye ekstra arbeid. To lag har allerede surret med nøkkelen, og nå er nøkkelen borte for tredje gang! Den eneste nøkkelen vi har…

Vi har konkrete planer for ombygging av Bua slik at alle lag kan få låsbare skap, og at det blir penere og ryddigere der. 

Ryddig og trygt!

Vi ber om at alle trenere og lagledere bidrar til at banen er ryddig, at utstyret blir holdt i orden og at det ikke oppstår bråk eller annen uønsket adferd på eller rundt banen. Som voksne har vi alle et ansvar for at barn og unge har et trygt og trivelig sted å trene og å være sammen.

 

 

 

Lykke til med sesongen, både treninger og kamper!