Vi er Haugerud G2002!

G2002-laget i Haugerud Fotball består av 25 spillere i 2014-sesongen. Vi spiller vårt siste år med 7er-fotball og stiller med to lag i serien i år.

Lagene og kampene våre

Vi har kalt lagene våre Haugerud 2002 Blå og Haugerud 2002 Rød. Lagene spiller i avdeling 21 i 12-årsklassen. I oppsettet fra Fotballforbundet er lagene kalt Haugerud og Haugerud 2, men dette er bare en teknisk sak. Vi opererer ikke med første- og andrelag i Haugerud Fotball. Målet er å ha to jevne lag, slik at alle skal få gode fotballopplevelser i årets kamper. Det kan også bety at vi bytter spillere mellom Rød og Blå utover i sesongen.

I menyen til venstre kan du finne hvilke kamper vi skal spille. Du kan også gå direkte til Fotballkretsens hjemmesider, der alle opplysninger ligger, f.eks. forklaringer på hvor bortebanene våre ligger, her og her.

Treningstider på Haugerudbanen

G2002-laget trener på Haugerudbanen, kunstgressbanen bak Haugerud og Trosterud skoler:

Torsdager kl. 17.00 – 18.30

Søndager kl. 13.00 – 15.00

Vær oppmerksom på at noen treninger vil bli flyttet eller avlyst når de kolliderer med seriekamper på banen.

På trening skal alle ha med seg treningsklær, fotballsko, leggskinner og drikkeflaske. Vi trener også om det er kaldt eller regn. Fotball kan spilles i alt slags vær. Det er bare å kle seg riktig. Alle skal være møtt opp og ferdig skiftet til treningene starter.

Kontaktpersoner 

I år har vi to hovedtrenere som begge kan kontaktes om det er noe spillere eller foreldre ønsker å ta opp. Vi er mottakelige for synspunkter og bidrag, men tar dem gjerne utenom trenings- og kamptidene. Da har vi mye annet å holde styr på!

Ronny Singh Plaha, mobil 93647856, e-post:  rs_plaha1@hotmail.com

Vi trenger foreldrenes innsats også

Vi setter pris på foreldre sitt engasjement, og forventer at så mange som mulig stiller på kamper. Det er viktig for barna å bli sett av sine foresatte, og det gir kampene et ekstra driv når foreldre er med og heier. På hjemmekamper må vi stille med dommer, som er vanligvis en foresatt.

Vi legger opp til at spillere og foreldre selv er ansvarlige for å komme seg til bortekampene på rett tid og sted. Avtal gjerne dere i mellom slik at man kan kjøre sammen og hjelpe hverandre. Vi har det alle travelt, og da er det godt å kune dele på oppgavene, f.eks. med kjøring.