Foto/film av spillere

Haugerud IF og Fotballgruppa ønsker å profilere aktiviteten vår overfor lokalmiljøet. På denne måten vil vi skape eierskap til klubben og stolthet over det positive som skjer i nærmiljøet. Bilder og film er alltid mest effektivt for å formidle aktivitet. Derfor vil det bli fotografert og filmet på Fotballgruppas aktiviteter. Men med vett.

Dette må man være klar over når man blir medlem. Når man skriver under på medlemsblanketten, skriver man samtidig under på dette:

Ja, vi har lest Haugerud IF Fotballs klubbregler og er innforstått med at kontingenter og avgifter må betales i rett tid og at dugnader må deltas på om en spiller skal få være med på treninger og kamper. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i FIKS.

Om et medlem ikke kan avbildes eller vises med navn i artikler eller registre, gir man beskjed om dette ved innmelding. Da finner vi en løsning sammen med barnets foresatte.

Bilder og film vil bli brukt med vett. Vi vil bare vise positive bilder og situasjoner, og det vil i stor grad bli foto fra gruppesituasjoner og uten å navngi enkeltpersoner.