Hva koster det i Haugerud IF Fotball

Haugerud Fotball har bevisst valgt å holde lave avgifter. Vi ønsker at alle som har lyst, skal ha råd til å være med hos oss. Likevel er treningsavgiftene en veldig viktig inntekt for oss. Her ser du hva det koster.

Medlemskontingenten

Alle medlemmene i klubben må betale medlemskontingent, enten man er aktivt medlem eller støttemedlem. Krav om medlemskontingent sendes ut av klubben på begynnelsen av hvert år og gjelder for kalenderåret. Den er obligatorisk, og dekker blant annet forsikring av medlemmene. 300 kr. pr. kalenderår for alle medlemmer.

De som er aktive spillere i Fotballgruppa, betaler også fotballavgift. Det er denne avgiften som dekker kostnadene ved å drive fotballgruppa. Det vil si; den dekker bare cirka en tredel; resten skaffer klubben.

Fotballavgiften

Fotballgruppa sender ut krav på fotballavgift rundt februar/mars måned hvert år. Også denne avgiften følger kalenderåret. Hvis avgift ikke er betalt, vil spilleren miste retten til å delta på treninger og kamper. Fotballavgiften varierer i 2023 fra kr. 1.800 pr år for de yngste (sjuåringer) og opp til 2.500 for seniorer.

Fotballavgiften 2023:

Barnefotball 5-9 år 1800 kr
Eldre barnefotball 10-12 år 1900 kr
Ungdomsfotball 13-17 år 2200 kr
Voksenfotball JR-lag og Seniorlag 2500 kr

Hvis man starter midt i året…?

Spillere som kommer til etter skolestart på høsten, betaler medlemskontingent pluss halv fotballavgift for det kalenderåret.

Hva hvis man spiller for flere av gruppene i HIF?

Haugerud Fotball er en av mange grupper innenfor nærmiljøets eget idrettslag; Haugerud IF. De andre gruppene i HIF driver med trim, innebandy, cricket, orientering, håndball, sjakk, tennis og badminton. Man blir medlem i selve klubben, og så kan man velge hvilken idrett – eller hvilke idretter – man vil drive aktivt med. Kontingent til klubben betaler man bare én gang pr. år, og da kan man delta i så mange grupper man vil. Men man må i tillegg betale den treningsavgiften som hver gruppe har bestemt.

Problemer med å betale?

Hvis du ser at familien ikke har råd til å betale avgiftene til fotballgruppa, ber vi om at du tar kontakt med dag.endal@gmail.com slik at vi kan finne ordninger. Styret vil gjøre vårt for at alle skal ha råd til å spille fotball i Haugerud IF.