G2013-laget er i gang

Å si at det var fullt hus på oppstartsmøtet for G2013-laget, er en underdrivelse. Det var mer enn overfylt i møterommet på klubbhuset. Mer enn 50 foreldre og barn klemte seg sammen for å høre om det nye laget for seksåringer, og enda måtte noen stå på gangen.

Onsdag 25. september var det mange seksåringer fra Haugerud og Trosterud som startet sin fotballkarriere. Om ikke alle blir proffer i Barca eller Liverpool, har de uansett mange år med fotballmoro å glede seg til. Engasjementet var i hvert fall stor fra start. Da trenerkoordinator Ingve Opaker tok med alle barna ned på banen til deres første trening, var det full fart til Ingve blåste av kampen.

Mens barna trente, fikk alle foresatte en orientering på klubbhuset med leder i Haugerud Fotball, Dag Endal. Det er mange spørsmål slik ved starten av et nytt lag og et barns første trening: Hva trengs av utstyr? Når og hvor skal vi trene? Hvor mye koster det?

Det nye laget fikk en veldig god start ved at flere foreldre meldte seg til tjeneste om lagleder og trenere: Heidi Karina Glørstad blir ny lagleder mens David Vimo Garner, Asif Mahmood, Roar Loraas og Kenneth Ytterbø stiller som trenere.

Her kan du lese mer om det nye laget og se flere bilder fra oppstarten.