Dette blir et flott jentelag!

Det var stor stas på Haugerudbanen i går kveld. Det nye Jenter 2007-laget hadde sin første trening. Tolv jenter møtte opp første gangen, 07- og 08-jenter fra Trosterud skole. Det er jentene selv som har tatt initiativ til å starte laget. En veldig hyggelig og ivrig gjeng, som kommer til å bli et bra lag!

Det nye laget starter med å trene på onsdager, fra kl. 17.00 til 18.30, på Haugerudbanen. Bildene er fra aller første trening den 28. august.

Vi er så heldige at to unge jenter stiller som trenere, Dilara Senel og Iman Essadiki (bildet til høyre). Begge har spilt fotball i flere år og satser nå på å gjøre 07- og 08-jentene til det bra lag.

Treningene foregår på Haugerudbanen, og så vil vi vurdere hvordan vi gjør det når vi kommer til vinter og snø. Da kan det bli en kombinasjon av trening ute og inne, alt etter hvilket vær det blir.

Første oppgave nå blir å få registrert alle jentene som medlemmer og spillere i Haugerud Fotball. Da er jentene også forsikret ved evt. skader – som vi håper det ikke blir mange av!

Spillere som vil være med, må sette seg ned ned sammen med en forelder og fylle ut medlemsblanketten her på hjemmesidene. Fyll ut og klikk på send inn.

Klikk her for å komme til medlemsskjemaet.

Dette året betaler jentene bare medlemskontingenten på 300 kroner for å være med. Neste år kommer fotballavgiften i tillegg. Dette er penger som klubben bruker til å dekke alle utgiftene; påmelding av lag, forsikringer, turneringer, utstyr, dommere, drift banen sommer og vinter osv. For 13-åringer er fotballavgiften på 2.000 for ett kalenderår. Det er mulig å søke om stipend hvis det er vanskelig å betale.

I første omgang er det ikke så mye utstyr jentene trenger for å være med. Og man trenger ikke kjøpe dyrt utstyr! Vi ber jentene ha med på trening: En ball (4er-ball), leggbeskyttere, drikkeflaske og fotballsko eller joggesko. Klær som passer til været; T-skjorte, genser, kortbukse, joggebukse… Ta noe dere allerede har.

Her er et informasjonsark om det nye J2007-laget

Her er det en egen temaside for foresatte, som skulle besvare de fleste spørsmål dere måtte ha som mamma eller pappa. På den trening ganske snart vil vi invitere foreldre til å komme og se. Da vil noen fra fotballstyret være til stede og svare på spørsmål fra foresatte.