Nye fotballag for første- og andreklassinger

Nå skjer det igjen. Haugerud Fotball starter nye lag for førsteklassingene på Trosterud, Lutvann og Skjønnhaug skoler. Det nye denne gangen er at vi starter eget lag for de yngste jentene, det vil si jenter som er født i 2014 og 2013. Vi tror jentene vil trives bedre når de får spille med sine egne.

Oppstart foregår på vanlig måte. Nye spillere og deres foreldre inviteres til informasjonsmøte på Haugerud IFs klubbhus. Først blir det litt info til både spillere og foreldre. Deretter skiller de lag for en halvtimes tid. Barna går ned på banen for å trene mens foreldrene blir igjen på klubbhuset for å få svar på alle de spørsmålene de måtte ha om hva det innebærer å bli med på et barnelag i fotball. Siden rusler alle ned på banen for å se på podene på deres første trening.

– Det aller viktigste er å få informert de foresatte om at Haugerud Fotball er en foreldredrevet klubb, sier Dag Endal fra fotballstyret. – Vi kan starte nye lag bare hvis det er foreldre eller andre voksne som stiller opp som lagledere og trenere.

Oppstartsmøtet blir 8. oktober; kl. 17.00 for jentene og kl. 18.00 for gutta.

Her kan du lese mer informasjon om hvordan fotballen på Haugerud drives.